ARONSENs nye hjemmeside og åbningstilbud

I forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside har vi tilbud på udvalgte titler. Så skynd dig og få 50% rabat i hele marts 2016:

Til børnefamilien med mindre børn

Naturligt Sunde BørnSygeplejerske og kostvejleder Anette Straadts Naturligt sunde børn er fyldt med gode råd til, hvordan børnefamilier undgår snotnæser og andre skavanker i hverdagen – en perfekt bog til forårets omskiftelige vejr. I Naturligt sunde børn lærer du, hvordan du med enkle skridt kan få dit barns immunforsvar i absolut topform gennem en sundere og mere naturlig dagligdag.

 –  “Naturligt Sunde Børn er en bog som jeg længe har ventet på, og som får mine varmeste anbefalinger.”   –  selvvalgtsinglemor.dk

Læs mere

 

Sov igennem uden graad0-2_2UDG_300dpi-page-001

For forældre med helt små børn har vi også tilbud på Sov igennem uden gråd 0-2 år af Elizabeth Pantley, som netop er blevet genudgivet i hardback med en ny, flot forside. Bogen er fuld af konkrete og kærlige råd, der viser dig, hvordan du hjælper dit barn til at falde fredeligt i søvn og sove hele natten. Bogen blev kåret som årets bedste bog i magasinet ALT for damerne.

 –  “Hvis I har besluttet jer for, at nu skal det være slut med natteroderi, kan I måske hente inspiration i en ny bog, der netop er udkommet, skrevet af Elizabeth Pantley.“   –   Sundhedsguiden.dk 

Læs mere

 

Binyre

Har du eller en af dine nærmeste problemer med stress eller generelt manglende overskud, så er der hjælp at hente i Binyretræthed af den amerikanske læge James L. Wilson. Her beskrives binyretræthed som en udbredt men ofte uidentificeret livsstilssygdom, og bogen byder på banebrydende behandlingsmetoder og en guide til at forstå symptomerne og bedømme, om du selv lider af binyretræthed.

–  ”En grundig og letforståelig guide til at finde frem til binyretræthed og hjælpe med at helbrede sig selv. Virker medicinsk velfunderet og fornuftig.”   –  Lektørudtalelse

Læs mere

Til krimielskeren og hyggelæseren

Lasse Hjorth MadsenDen usædvanlige Haikudetektiven af Lasse Hjorth Madsen er et stakåndet mareridt af en krimi – spækket med knastør humor, i et miljø vi alle kender, men hvor vold, psykopati og magtmisbrug pibler frem, så snart man vender ryggen til.

 –  “Forfatteren skriver med et stort overskud, som giver én lyst til at læse mere fra hans pen”  Weekendavisen

 –  “Jeg anbefaler andre krimilæsere Lasse Hjorth Madsens “Haikudetektiven” på det varmeste, I må ikke gå glip af denne fantastiske krimi”  –  Læser, Saxo.com

Læs mere

Der er noget råddent -FORSIDE_142x220_LOWRES

Den nervepirrende thriller Der er noget råddent er historien om kynisk korruption, mystiske forhold i international politik og bagsiden af det new zealanske forretningsliv. Bag navnet Adam Sarafis gemmer sig den verdenskendte svenske forfatter Linda Olsson, kvinden bag den internationale bestseller Astrid & Veronika, og den new zealandske manuskriptforfatter Thomas Sainsbury.

–  “Olsson og Sainsbury har ikke blot noget på hjerte, de skriver også godt, stramt og effent. (…) Historien er både troværdig, spændende og horisontudvidende”  –  Berlingske

Læs mere

 

Solsorten - Linda Olsson

Efter den store efterspørgsel udgiver vi også Linda Olssons Solsorten synger som paperback. Den charmerende og stemningsfulde bog handler om de tre stockholmske skæbner, der tilfældigt krydser hinandens veje med stor kærlighed, længsel og livsindsigt som resultat. 

 –  “★★★★★  –  Linda Olsson overbeviser igen med sin nye roman – Folkebladet

–  “Bogen er smuk og rørende, og en af disse, som har sat sig under huden på mig.”  –  Onsdagsavisen

Læs mere

Til særligt sensitive og de omkring dem

Helt særligt tilbyder vi også 50% rabat på vores populære serie om særligt sensitive: Introduktion til Sensitive børn, Sensitive børn og Sensitive unge Athina Delskov og Lene Sonne.

“ ★★★★★   –   Sensitive børn er skrevet med stor kærlighed og indlevelse” –  Jagoo

  Læs mere                                       Læs mere                                       Læs mere

Bøgerne giver dig enestående mulighed for nemt at få indsigt i begrebet og hvorvidt dit barn har det sensitive personlighedstræk. Særligt sensitive repræsenterer en stor gruppe børn, som først nu begynder at få den forståelse og hjælp, de fortjener.