Om ARONSEN

Kvalitet og bredde kan være svære at forene. Det forsøger vi at gøre i vores udgivelser.

ARONSEN udgiver både danske og udenlandske titler. Vi har succes med både at udgive skønlitteratur og fagbøger, og vores motto er, at vi kun laver bøger, der har et langt liv og udkommer i flere udgaver og oplag. Vores kerneområder er feel good-romaner, faglitteratur om især sensitive samt krimier og spændingsromaner.

ARONSEN udgav sin første titel, Sov igennem uden gråd, i maj 2006. Den blev hurtigt en bestseller og er i dag en klassiker. Sidenhen er ARONSEN blevet kendt for at udgive bl.a. Emma Hambergs herlige feel good-romaner og den internationale forfatter Linda Olssons bestsellerromaner. Olssons debut fra 2008, Astrid & Veronika, blev kåret til Årets Bog i Politiken.

ARONSEN står også bag den anerkendte danske serie om sensitive mennesker af Athina Delskov og Lene Sonne. Serien startede med titlen Sensitive børn fra 2014 og er siden blevet udvidet til også at indeholde Sensitive unge fra 2015 og den kortere Introduktion til Sensitive børn fra 2015. Disse er bare nogle få blandt ARONSENs udgivelser om børn, familieliv og opdragelse.

ARONSENs seneste thriller er den internationale bestseller-debut Jeg lader dig gå af engelske Clare Mackintosh. Bogen tilhører undergenren domestic noir og er et resultat af Mackintosh’ 12 år lange erfaring fra det engelske politi. Jeg lader dig gå er udgivet i 27 lande og har solgt mere end 500.000 eksemplarer bare i Storbritannien. Den har ligget nr. 1 på Amazon.com og på Sunday Times bestsellerliste. Vi håber I vil tage godt imod den.

Til hverdag holder vi til på Frederiksberg, men kan også findes på messer rundt omkring i Danmark og udland i løbet af året. Heriblandt:

Bogforum 2019

Krimimessen 2019

London Book Fair 2019

Gentofte Bogmesse 2019

 

Du kan også følge ARONSEN på Facebook og Instagram og få information om tilbud og events.

 

ARONSEN er stiftet i 2006 af Siri Aronsen, som selv er forfatter og cand. mag. i Litteratur- og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Forlaget bliver ikke støttet af andre institutioner eller virksomheder.