Kort om os

Forlaget ARONSEN udgiver både danske og udenlandske titler. Vi har succes med både at udgive skønlitteratur og fagbøger, og vores motto er, at vi kun laver bøger, der har et langt liv og udkommer i flere udgaver og oplag. Vores kerneområder er feel good-romaner, faglitteratur om især sensitive samt krimier og spændingsromaner.

ARONSEN udgav sin første titel, Sov igennem uden gråd, i maj 2006. Den blev hurtigt en bestseller og er i dag en klassiker. Sidenhen er ARONSEN blevet kendt for at udgive bl.a. Emma Hambergs herlige feel good-romaner og den internationale forfatter Linda Olssons bestsellerromaner. Olssons debut fra 2008, Astrid & Veronika, blev kåret til Årets Bog i Politiken.

Andre internationale forfattere er Clare Mackintosh, som slog igennem med thrilleren Jeg lader dig gå samt Heather Morris, der er kendt for sine to gribende romaner baseret på vidnesudsagn fra Holocaust overlevende, Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse.

ARONSEN står også bag udgivelsen af bestseller-bøgerne om Natbjørnen Tjugga. Søvnmeditationer skrevet og illustreret af Emilie Melgaard Jacobsen.

 

Du kan følge ARONSEN på Facebook og Instagram og få information om tilbud og events.

 

ARONSEN er stiftet i 2006 af Siri Aronsen, som selv er forfatter og cand. mag. i Litteratur- og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Forlaget bliver ikke støttet af andre institutioner eller virksomheder.