2 forfattere fra ARONSEN på Horsens Krimimesse 12.-13. marts 2016!

Clare Mackintosh og Lasse Hjorth Madsen fra ARONSEN er på programmet i år:

Clare Mackintosh: den britiske debutforfatter, der allerede har opnået international anerkendelse og er udgivet i 27 lande. Hun vil på messen fortælle om hendes thriller Jeg lader dig gå. Clare Mackintosh bliver interviewet af Diana Back i “Snedkeriet”, søndag d. 12. marts kl. 12:00.

Jeg lader dig gå har danmarkspræmiere torsdag d. 10. marts, hvor den udkommer i butikkerne – har du ikke fået fat i den, kan du naturligvis købe et signeret eksemplar under messen.

Lasse Hjorth Madsen: ARONSENs populære krimiforfatter, der senest har udgivet Haikudetektiven i efteråret 2015. Hjorth Madsen fortæller om sin usædvanlige krimi på Sort Scene, lørdag d. 12. marts kl. 10:20 og interviewes af Jacob Holm Krogsøe.

Efter deres interviews vil begge forfatterne være at finde i den store Bog & Ide, så kom forbi og få dit eksemplar signeret.

Vi glæder os rigtig meget til årets messe, og vi håber på at se en masse glade krimi-fans i Fængslet i Horsens på Krimimessen 2016. Det hele foregår lørdag d. 12. marts til søndag d. 13. marts 2016.

Du kan finde flere informationer om Krimimessen i Horsens her.