Suveræn modtagelse af Sensitiv mor af Stinemaria Mollie Jensen

Stinemaria Mollie Jensens bog Sensitiv mor – find dine styrker og forstå dig selv udkom den 12. august og har allerede fået masser af positiv omtale – og det kan vi naturligvis godt forstå! 

 

Varme ord fra dansk ekspert og forfatter

HSP-foreningen i Danmark (HSP = Highly sensitive person) roser bogen på deres hjemmeside og kommer med varme ord fra selveste forkvinden Athina Delskov. Delskov, der selv har udgivet flere bøger om sensitive børn og unge, skriver blandt andet:

“Du får kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor. (…) Bogen viser, hvordan sensitivitet kan føre til uanede mængder af kærlighed, omsorg og overskud, når du også er opmærksom på at passe på dig selv og nære dine egne behov.”

Du kan læse hele HSP-foreningens anmeldelse af Sensitiv mor – find dine styrker og forstå dig selv her eller kigge nærmere på Athina Delskovs populære titler Sensitive børn og Sensitive unge.

 

I studiet hos Aftenklubben på Nova.fm

Forfatteren til Sensitiv mor – find dine styrker og forstå dig selv Stinemaria Mollie Jensen var mandag den 15. august 2016 kl. 21 i studiet hos Aftenklubben på Nova.fm. I programmet fortæller hun om sin nye bog, der henvender sig til sensitive mødre, og i interviewet gennemgår hun blandt andet fordele og ulemper ved at være sensitiv mor. Der er masser af fif at hente!

Du kan høre Stinemaria Mollie Jensens radiooptræden cirka 14:20 inde i programmet – lyt med her.

 

Interview i Vores Børn

Og roserne stopper ikke endnu: Stinemaria og Sensitiv mor – find dine styrker og forstå dig selv er den 6. august 2016 også blevet taget kærligt imod hos magasinet Vores Børn.

I net-artiklen “Mor og særligt sensitiv? Sådan passer du på dig selv” taler Stinemaria om, hvorfor vi har brug for at tale om det sensitive personlighedstræk, hvordan det viser sig i hverdagen, faldgruberne for den sensitive mor og endelig de styrker, som også gør den sensitive mor den bedste mor for sine børn.

Artiklen er skrevet af Sarah Risbøl Jacobsen og kan læses her.

 

“Ugens læser” i Villabyerne

Endelig er også Stinemaria blevet interviewet til Gentoftes lokalavis Villabyerne. Med serien “Ugens læser” har bladet over sommeren spurgt populære forfattere om deres læsevaner og særlige favoritter til hjemme på sofaen. Vi røber ikke hendes svar, men læs artiklen fra 26. august her.