Sund Livsstil messe i Øksnehallen

14203290_507322952799998_3580129485554542838_n

Forlaget ARONSEN deltog på Sund Livsstil-messen i Øksnehallen d. 30. september – 2. oktober, og fik selskab af flere af forlagets forfattere.

På messen fik vi selskab af forfatterne Lene Hansson og Christine Erritzøe, som er aktuelle med Elsk din tarm 2. Elsk din tarm 2 er en arbejdsbog, hvor du uge for uge får en bedre fordøjelse og en bedre balance i dit liv. Ligesom Elsk din tarm 1 bygger bogen på kostkombinering, FODMAP-diæten og METAsundhed, men du får også en lang række nye redskaber – og 68 helt nye opskrifter!
Lene og Christine holdt foredrag om tarmen og kostkombination på scenen fredag eftermiddag, og der var mulighed for at møde og få en snak med både Lene og Christine på vores stand i løbet af weekenden.

Vi fik også selskab af forfatter Stinemaria Mollie Jensen, som er aktuel med bogen Sensitiv mor. Det er en praktisk bog med gode og kærlige råd til hverdagen, ikke kun til sensitive mødre, men til alle mødre og kvinder. Stinemaria holdt foredrag på scenen lørdag formiddag, hvor hun fortalte om bogen og det at være sensitiv mor, og var også klar på en hyggelig snak henover weekenden.

Sidst, men absolut ikke mindst, kunne man om søndagen hilse på Athina Delskov, som er medforfatter til Sensitive børn og Sensitive unge.

Vi siger tak til alle dem, der kom forbi vores stand, og tak for en fantastisk Sund Livsstil messe!