Te Laisser Partir (Jeg lader dig gå) har vundet den franske Cognac Prix du Polar-pris for bedste internationale roman!

Clare Mackintosh stormer frem: den 14 oktober vandt hun Cognac Prix du Polar prisen for bedste internationale roman for den franske oversættelse af Jeg lader dig gå.

Jeg lader dig gå er oversat til 31 sprog, og har solgt mere end 600.000 eksemplarer til dato, og i juli 2016 modtog Mackintosh prisen Theakston’s Old Peculier Crime Novel 2016. Prisen bliver uddelt hvert år på Harrogate Crime Writing Festival og er Englands største krimipris – udnævnt af læserne samt et dommerpanel. Jeg lader dig gå blev blandt andet valgt foran JK Rowling’s alter ego, Robert Galbraith, samt den tidligere dobbelte vinder Mark Billingham.

Hendes anden roman, I see you, blev en Sunday Times bestseller på under en uge. Bogen udkommer på dansk i marts 2017 her på Forlaget ARONSEN under titlen Jeg ser dig.