Stinemaria Mollie Jensen gæst på Kanal1’s Doula-program

stinemaria

På Kanal1s Doula-program deler forfatter og foredragsholder Stinemaria Mollie Jensen sine oplevelser og tanker om det at være sensitiv mor. Programmets vært Christina Hedegaard Jørgensen er uddannet Doula fra Palms Birth House i Florida og certificeret fødselshjælper fra fødeklinik Maia i København.

Programbeskrivelsen lyder således:

“Hvordan kan sensitivitet tilføre uanede mængder af kærlighed, omsorg og overskud til dit barn, når du også er opmærksom på at passe på dig selv og dine egne behov?

Stinamaria Mollie har skrevet bogen Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv og belyser, hvordan man bliver klar til at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke. Doula og tv-vært Christina Hedegaard har inviteret Stinamaria i studiet til en samtale om netop dette emne.

Dette program inviterer til at lære dig selv og din sensitivitet bedre at kende. Du får kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor.

Forfatter, coach, underviser og foredragsholder Stinemaria Mollie er selv sensitiv og har til sin bog interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til en bredere forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre.

Programmet kan ses via følgende link: http://kanal-1.dk/doula-sensitiv-mor/.