Ny bog af Lene Hansson og Christina Hedegaard udkommer marts 2017

Sund, glad og gravid
Din baby blir’ hvad du spiser og tænker!

Vi ved mere end nogensinde om krop, sind og helbred, så hvordan kan det være, at det pludselig er blevet mere ”besværligt” at blive gravid og være gravid? Din baby bliver ikke kun hvad du spiser, men også hvad du tænker, derfor har du som kommende mor, en god mulighed for at påvirke din graviditet og baby, på flere plan, når du først ved hvordan. Vi ”cutter the crap”, det er blevet for kommercielt at være gravid, industrien tjener styrtende på at give dig forkerte kostråd og fjerner os mere og mere fra graviditetens oprindelige skabelon.

Denne bog får dig trygt tilbage og giver dig kontrollen retur, så du selv kan træffe nogle sunde valg, der netop passer til dig, derfor får du bl.a.:

STORKEKUREN – der er en sund graviditetskur, hvis du har svært ved at blive naturligt gravid og du har en ”ikke modtagelige livmoder”.

KOSTVEJLEDNING – for både den kommende mor og dig som er gravid. Du får lækre opskrifter, der viser dig hvilke næringsstoffer der gavner tarmbakteriefloraen, dine hormoner, celler og dermed giver både dig og din kommende baby, et stærkt og godt fundament.

BEVIDSTHED OM DE 7 DRIFTER –  det er rigtigt svært selv at blive en god forældre, hvis ikke du har fået dækket dine egne behov som lille. Fundamentet for alle de nødvendige drifter, er omsorgsdriften, der skal dækkes lige fra man bliver født. Mangler man omsorg, vil man søge det på de forkerte måder, livet igennem.

OPDATER BEDSTEMOR – 
Det er måske 30 år siden, at din mor var gravid og de råd hun fik, måske fra sin mor, kan i dag være totalt forældede og måske endda gøre mere skade end gavn, for dig og dit barn.

FIND DIN GRAVIDITETS TYPE –  jo bedre du kender din egen type, jo bedre kan du klæde dig selv og dine omgivelser på, til at støtte dig på de områder, hvor du har allermest behov for det. Du kan bruge ”typeoversigten” til bedre at forstå dig selv og til at vise til dine omgivelser, så de bedre kan forstå dig.

OMGIVLESERNES INDFLYDELSE PÅ DIN GRAVIDITET – EPI genetik betyder at det ikke er generne der som sådan kontrollerer livet. Miljømæssige påvirkninger, inkl. som kost, dine tanker, stress og dine følelser, kan tænde og slukke dine gener. Dine gener afspejler dit potientiale, ikke din skæbne. Det er op til dig selv at skabe de omgivelser, der er nødvendige for at optimere dit potientiale.

Denne bog er en personlig guide, der tager dig i hånden, og deler forfattermødrenes mangeårige erfaringer med sund kost, positive og ærlige tankers kraft og samt hvordan det giver dig en sund og glad graviditet. Selv er de mødre til i alt 4 børn i forskellige aldre.