Ny kogebog af Sebastian Randrup

9788793338333

Med bogen Mæt på budget vil jeg gerne gøre op med fordommen om, at tegnebogsvenlig mad skal være kedelig, uinspirerende og bare dække et mæthedsbehov. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at spise lækkert, uden at budgettet vælter.
– Sebastian Randrup

Danske husstande smider årligt tonsvis af mad ud, som sagtens kan bruges. Kogebogen Mæt på budget hjælper dig med at udnytte rester og råvarer fuldt ud, så du både kan leve billigt, lave velsmagende mad og begrænse dit madspild i hverdagen.

Mæt på budget er den perfekte bog til studerende, men er også velegnet til dig, der gerne vil spare, uden at det behøver være på bekostning af madens gode smag og kvalitet. Bogen indeholder tips og tricks til for eksempel sæsonens råvarer, opbevaring og optøning af dine egne “færdig-retter”, samt en række lækre lavbudgetopskrifter med udgangspunkt i bæredygtige og friske ingredienser, så du altid får det bedste for det mindste, når du handler.

Efter kogebøgerne Mad uden mor og Flyttehjemmefrakogebogen udgiver 24-årige Sebastian Randrup nu sin tredje kogebog Mæt på budget. Sebastian udgav sin første kogebog, da han var blot 14 år gammel. Siden har han blandt andet deltaget i tv-programmet Masterchef 2016, hvor han nåede til semifinalen. I dag er Sebastian en erfaren kok og leder af Delikatessen på Rotunden Hellerup Foodmarket.

Velbekomme!

Mæt på budget er udkommet 27. december 2016.