Sommerferielæsning for enhver smag!

Den danske sommer er her! Med både solrige dage og dage med øsende sommerregn. Begge dele nyder vi, for vi kan nemlig sagtens fordybe os i bøgernes verden både inde på sofaen med et lunt tæppe og ude i naturen med en kold drik og en plads i skyggen af et træ. Bøger tager vi med alle steder, vi bevæger os hen.

Denne sommer besøger vi nye historier og møder nye hovedpersoner, men vi vender også tilbage til gamle bekendtskaber – For en god bog kan læses mere end en gang! Det mener vi i hvert fald 🙂

Når det er slut af Clare Mackintosh 

En gribende fortælling om kærlighed, forælderskab og forskellige skæbner.

Max og Pip er det stærkeste par du kender. De elsker hinanden højt.
Da deres søn bliver syg, står de over for det vigtigste valg i deres liv. Lægen giver dem ansvaret for, hvad der skal ske med deres søn. For første gang er Max og Pip uenige. Som en konsekvens af et umuligt valg, der truer med at ødelægge dem begge, vil ingenting blive det samme igen. Men alt kan ske, når det er slut.

Med en fantastisk evne til at portrættere modstridende følelser, afmagt og sorg, viser Clare Mackintosh os at slutningen nogle gange kan være en ny begyndelse.

★★★★★
Din Boganmelder

★★★★★
Cats, Books and Coffee

Je m’appelle Agneta af Emma Hamberg  

Nomineret til ÅRETS BOG 2021

Agneta er 49 år med børn, som er flyttet hjemmefra og kun kommunikerer med hende via Mobilepay, manden Magnus, der cykler superhurtigt i dyrt,tætsiddende cykeltøj, et ubetydeligt arbejde hos Trafikstyrelsen, et sørgeligt sexliv (kan man kalde det et sexliv, når man hverken har sex eller et liv med hinanden?), et skrigende tomt køleskab (Magnus tror på et liv uden gluten,alkohol, fedt, sukker og kulhydrater) og en følelse af fuldstændig at have fået klippet vingerne. Hvordan blev livet så kedeligt? Men midt i al kedsomheden opdager Agneta en lille, spøjs annonce i avisen.

Velkommen indenfor i en verden, hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker findes på hver eneste side. En roman om at turde bryde ud af sin komfortzone. Og om at indse, at livet er kort, at at vi bør danse mere på bordene. En roman hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker fylder hver en side.

Langsomt lukker jeg døren af Linda Olsson  

Helga lukker langsomt døren til det hus, hun har boet i de sidste syv år. Hun har givet det væk til en ung mand og hans datter. Men inden hun forlader huset for altid, tager hun en sidste tur til Hamilton Beach, stranden hvor hun har fundet trøst efter en uforglemmelig kærlighedshistorie, der startede i Paris otte år tidligere. En kærlighed, der fik store konsekvenser for Helgas liv.

Er det muligt at finde tilbage til sig selv efter en voldsom tragedie har ramt dig? Og tør du at knytte nye bånd til andre mennesker igen?

Langsomt lukker jeg døren er en roman om hvordan man langsomt finder en vej tilbage til livet, efter at det værst tænkelige sker. Og om hvordan vi igen forsigtigt genfinder fodfæstet.

”Formen er utrolig fin og passende. Sproget er både smukt og poetisk.”
Lektørudtalelse, Kamilla Ane Petersen

Linda Olsson skriver fantastisk og gribende.”
Din boganmelder

Befrielsen af Imogen Kealey 

I de allieredes øjne er hun en frygtløs frihedskæmper, en legende inden for specialstyrkerne, en kvinde forud for sin tid. For Gestapo er hun et spøgelse, en skygge, en af organisationens mest eftersøgte.

Men før alt dette var Nancy Wake blot en ung kvinde. Hun bor i Marseille og er lige blevet lykkeligt gift. Da Frankrig bliver invaderet af de tyske tropper, bliver Nancy hurtigt en del af den spirende modstandsbevægelse.

Under dæknavnet Den Hvide Mus bevæger hun sig ud på farlige missioner. Men da hendes mand bliver arresteret under anklage om forræderi, må Nancy tage et næsten umuligt valg.

“En helt vildt utrolig og spændende fortælling om en yderst utraditionel kvinde med et kæmpe mod.”
Din boganmelder 

“Min varmeste anbefaling.”
Bogblogger.dk

Historier om håb af Heather Morris 

I Historier om håb – at finde inspiration i hverdagen tager den internationale bestsellerforfatter, Heather Morris, os med på en inspirationsfyldt rejse gennem de mest skelsættende oplevelser i sit liv – inklusiv hendes venskab med Lale Sokolov (Tatovøren fra Auschwitz). Heathers store talent – det at kunne lytte til mennesker omkring hende – førte til at Lale kunne fortælle sin livshistorie og i sidste ende til Heathers bestsellerroman, Tatovøren fra Auschwitz.

En inspirerende manuel til livet og en beskrivelse af Lale og Heathers venskab. I bogen udforskes Heathers enestående rejse som forfatter i form af små fortællinger om de utrolige mennesker hun har mødt, de fantastiske historier, som er blevet delt med hende, og hvad historierne kan lære os alle.

“Historier er det som binder os sammen og minder os om, at håb altid er muligt.”
Heather Morris 

Historisk fiktion

Tatovøren fra Auschwitz, PB

DKK 129,95

Krimi & spænding

Jeg lader dig gå

DKK 129,95
Vis
Ikke på lager

Feel-good

Forårsjagt

DKK 69,95