Bogreception for Tjugga

Der var musik, forfriskelser for både store og små og masser af smil og glæde i lørdags til bogreceptionen for den nye Tjugga-bog, Natbjørnen Tjugga & venskabskagen. Og fejret blev bogen og forfatter Emilie Melgaard Jacobsen, der med den nyeste Tjugga-bog har tilføjet endnu en klassiker til serien og endnu en omfavnende, kærlig og inspirerende bog til vores yngste læsere.

I et væld af cupcakes, balloner og læseglæde signerede Emilie bøger, talte med de små læsere og fremførte en sang om Dragen Djunii, det nyeste medlem i flokken af venner fra Natskoven, som vi møder i Natbjørnen Tjugga & venskabskagen. Alle de fremmødte kunne få en plakat med Dragen Djunii med hjem.

Vi fra forlaget var med til at fejre denne fantastiske dag og nød i fulde drag at møde alle, der lagde vejen forbi. Tusind tak til Emilie og Helsingør Bog & ide. Det var en fuldstændig magisk dag.

Emilie tager i den kommende tid på boghandler besøg rundt om i Danmark. Første stop er Kjærs bøger i Odense d. 7. oktober. Så kom endelig forbi og sig hej!