Nyhed: Emma Hambergs nye roman er landet!

Der er nogle dage på kontoret, hvor vi venter spændt på at posten svinger vejen forbi. De dage, hvor nye bøger lander fra tryk ligger allerøverst på listen over sådanne dage. Og hvor har vi glædet os til at se den nye Emma Hamberg roman, Je m’appelle Agneta. En fortælling, hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker findes på hver eneste side.
Je m’appelle Agneta udkommer d. 02.07.22 – kan bestilles i dag!

Nomineret til ÅRETS BOG 2021

Solgt mere end 100.000 alene i Sverige

“En uhæmmet og uimodståelig fortælling.”

– Aftonbladet

“Hamberg skriver med en masse humor og en fin fornemmelse for både miljøskildring og dialog.”

– Dagens Nyheter

FFFFF

– Femina

Je m’appelle Agneta 

Agneta er 49 år med børn, som er flyttet hjemmefra og kun kommunikerer med hende via Mobilepay, manden Magnus, der cykler superhurtigt i dyrt, tætsiddende cykeltøj, et ubetydeligt arbejde hos Trafikstyrelsen, et sørgeligt sexliv (kan man kalde det et sexliv, når man hverken har sex eller et liv med hinanden?), et skrigende tomt køleskab (Magnus tror på et liv uden gluten, alkohol, fedt, sukker og kulhydrater) og en følelse af fuldstændig at have fået klippet vingerne.

Hvordan blev livet så kedeligt? Men midt i al kedsomheden opdager Agneta en lille spøjs annonce i avisen, og inden længe begynder eventyret for alvor, om Agneta vil det eller ej.

Emma Hamberg 

Emma Hamberg bor uden for Stockholm med sin mand og deres tre børn. Hun har arbejdet som illustrator, chefredaktør, og programleder hos det svenske P3. Hun har skrevet bøger siden 1996.

Udkommet på ARONSEN:

Brunstkalenderen
Svømmeprøven
Næste stop Rosengädda
Hjerter i brand
Forårsjagt
Hjerteflimmer