Nyt fra bestsellerforfatter HEATHER MORRIS

Vi ønsker et stort tillykke til forfatteren Heather Morris med udgivelsen af HISTORIER om HÅB, der udkommer i Danmark i dag!

Hør her Heather Morris for første gang fortælle om, hvordan hun mødte Lale, tatovøren fra Auschwitz, og hvordan romanen Tatovøren fra Auschwitz blev til.
Vi lever i en tid, hvor der er er brug for håb og evnen til at lytte til hinanden. Heather Morris giver i bogen et bud på, hvordan vi kan lære dette.

“Historier er det som binder os sammen og minder os om, at håb altid er muligt.”

– Heather Morris

Læs de første anmeldelser her!

✭✭✭✭✭ 

“Heather Morris kommer med sine erfaringer og giver gode råd undervejs, men hun er ikke bedrevidende eller dømmende. Faktisk giver hun ret meget af sig selv igennem bogen, hvilket jeg synes gør beretningen troværdig. Samtidig fandt jeg hendes fortællinger om personer, anekdoter og situationer interessante.

Afslutningsvis kommer der et lille uddrag fra Heathers kommende roman om tre søstre, der alle overlevede Holocaust, og den tror jeg godt, vi alle kan glæde os til.Lyt til andre, men lyt også til dig selv, hvilket i virkeligheden nok er den allersværeste kunst.

Med de ord, som sammenholder en af bogens pointer, vil jeg anbefale bogen, hvis du har lyst at høre mere om tilblivelsen af to fantastiske romaner, læse fortællinger om håb og dets betydning, og samtidig ønsker noget konkret og håndgribeligt, som du kan tage med dig ind i det eget liv.”

louises_litteratur_og_livsstil