Bloggerevent med Clare Mackintosh

En time i selskab med Clare Mackintosh fløj afsted. Vi lyttede spændt imens hun fortalte om sin nye thriller Gidsel, om sit forfatterskab, de gode råd hun havde til aspirerende forfattere og lidt om, hvad fremtiden bringer af skriveprojekter for hende.

Og en time i selskab med alle jer bogbloggere! Tak til alle jer som deltog i online-eventet. Og for de fantastiske spørgsmål I stillede til slut.

En time suser afsted, når man er i godt selskab! Vi holder bestemt lignende arrangementer i fremtiden. Læs her, de skønne ord fra nogle af de bogbloggere, der deltog i arrangementet:

“Mange tak for en spændende forfatteraften/bloggerevent.
Det var rigtig hyggeligt at se med.”
julies.bogblog 
“I anledning af hendes fjerde krimi (og femte roman), Gidsel, er udkommet på dansk, var jeg så heldig i går at være med til bloggertræf med Clare Mackintosh … Det var enormt spændende at høre om Clares skriveprocessen og tanker bag Gidsel. Krimien er ligeså spændend som Clare Mackintosh’ forudgående …”
bogbilleder
“Jeg har været så heldig at få lov til at sidde med i bloggermøde med selveste Clare Mackintosh i tirsdags. Sikke en fantastisk oplevelse. Clare fik fortalt en del om hendes seneste bog Gidsel, som helt klart er anbefalelsesværdig! Derudover fik vi små hints om, hvad fremtiden bringer fra Clare, og jeg kan godt fortælle dig, at jeg glæder mig!”
bookishness.reviews