NYHED: En søster i mit hus

Olsson formår endnu engang at skabe karakterer, der kryber under huden på sin læser. Det er en stilfærdig, men dyb familiefortælling om kærlighed, svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden.
Stine Grabas, Guldborgsund-bibliotekerne

 

Et spændende og velskrevet familiedrama om to søstre, der har haft en traumatisk opvækst. Olsson har en fantastisk evne til at skildre menneskelige relationer.
– Rikke Bødker, Literatursiden.dk

ARONSEN glæder sig over at kunne præsentere næste roman af den svenske forfatter Linda Olsson. Hendes debutroman Astrid & Veronika blev hurtigt en bestseller og udgivet i 13 lande, så der er noget at glæde sig til med den nye En søster i mit hus.

I bogen møder vi de to søstre Maria og Emma, der ikke har set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien.

I starten er det svært for søstrene at være sammen igen og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder hun har inviteret hende.
Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem tilbage til barndommens minder. Til sidst bliver de nødt til at tale om det usigelige, det ingen har talt om i alle årene. Om deres søster. Hende, der var mest elsket, og hende, der døde.
Et familiedrama med svigt, smerte, håb og tilgivelse er igen i centrum i denne klassiske Linda Olsson roman.
Bogen udkom hos ARONSEN d. 26. august 2016.