Clare Mackintosh vinder Englands største krimipris

Clare Mackintosh har endnu engang høstet roser for Jeg lader dig gå, da hun i juli 2016 modtog prisen Theakston’s Old Peculier Crime Novel 2016.

Prisen bliver uddelt hvert år på Harrogate Crime Writing Festival og er Englands største krimipris – udnævnt af læserne samt et dommerpanel. Jeg lader dig gå blev blandt andet valgt foran JK Rowling’s alter ego, Robert Galbraith, samt den tidligere dobbelte vinder Mark Billingham.

Her på forlaget er vi naturligvis glade på Clares vegne og sender vores lykønskninger. Samtidig er det nye oplag af Jeg lader dig gå netop sendt i handlen – Så skynd dig at læse den prisvindende bog, inden Clares seneste lovende krimi Jeg ser dig udkommer fra ARONSEN i begyndelsen af 2017.

Læs mere om Jeg lader dig gå

JEG_LADER_DIG_GAA_FORSIDE