Der er noget råddent -FORSIDE_142x220_LOWRESDer er noget råddent fik 4. december gode anmeldelser i Berlingske Tidende og hos Danskbogdesign.

Så har en af landets helt store aviser fået øjnene op for Adam Sarafis’ Der er noget råddent. Skribenten skriver blandt andet:

Olsson og Sainsbury har ikke blot noget på hjerte, de skriver også godt, stramt og effent. Jo længere man kommer ind i historien, jo bedre føler man sig som læser tilpas, og ganske elegant får forfatterparret flettet den lille, nære historie i et velfortalt aucklandsk miljø sammen med det større internationale thrillerplot. Samtidig gives der gennem den Shakespeare-læsende Hallberg og indledende kapitelcitater opbyggelige links til Hamlet, hvilket er såvel kryptisk som kreativt. Historien er både troværdig, spændende og horisontudvidende.

I kan læse hele anmeldelsen fra Berlingske her.

Hos Danskbogdesign.dk er der stor begejstring for den flotte forside. De skriver således:

Det lille forlag Aronsen hyrer kløgtigt nok Imperiet til flere af deres romanforsider, hvilket får dem til at skille sig ud blandt forsiderne fra de mindre forlag. Det er modigt af dem at lave et thrilleromslag, der ser sådan her ud: Det kommer til at springe i øjnene mellem alle de sorte og dystre på hylden hos boghandleren. Inspirationen til mønsteret ved jeg ikke helt hvor kommer fra (noget new zealandsk, måske?), men det er dælme pænt og en rar afveksling.

Vi siger mange tak!

Bestil bogen her