Fantastiske anmeldelser af Clare Mackintosh’ Jeg ser dig

Endnu en gang formår Clare Mackintosh at skabe en historie, der tager læseren med på en uforglemmelig rejse! Thrilleren Jeg ser dig er solgt i mere en 26 lande og var nummer 1. på Sunday Times bestsellerliste. Den danske udgave udkom d. 30. marts 2017 og er blevet taget rigtig godt imod.

Her er et udpluk fra de danske læsere:

♥♥♥♥♥♥ En vidunderlig, dyster, mørk og ildevarslende krimi og muligvis en klassiker

  • Femina

♥♥♥♥♥♥ hvis du er til en thriller, som giver hjertebanken og en kold rislen ned af ryggen – så synes jeg bestemt du skal give dig i kast med Clare Mackintosh’ forfatterskab.

  • Krimifan

Denne bog læste jeg på under 48 timer og det siger både noget om, hvor velskrevet den er, og hvor nysgerrig jeg selv var for at finde ud af, hvordan det hele hang sammen. Der er så mange små ting undervejs, som man bemærker, men som først til allersidst giver mening.

  • Bibliofil

♥♥♥♥ Sproget er levende, til tider humoristisk og andre gange får historien lov at skræmme læseren. Absolut en anbefalelsesværdig thriller, hvis man er til at blive skræmt, blive mistænksom og ikke har noget imod at miste lidt nattesøvn til læsning. Advarsel; bogen er svær at slippe!

  • Bogfinken

✭✭✭✭✭ Denne bog læste jeg på under 48 timer og det siger både noget om hvor velskrevet den er og hvor nysgerrig jeg selv var for at finde ud af, hvordan det hele hang sammen

  • Bogrummet

✭✭✭✭✭ Det kan da godt være at Clare Mackintosh’ første bog var fantastisk, men nummer to her er mindst hvis ikke mere fantastisk. Jeg kunne slet ikke lægge den da jeg først var kommet i gang, tror den blev læst på bare tre dage, og det var da kun fordi at der var andre ting, som skulle laves.

  • Din boganmelder

Det er med Jeg ser dig anden gang, at jeg stifter bekendtskab med Mackintosh, og det er blevet en forfatter, jeg er glad for at læse noget af. Hun skriver suverænt, genresikkert, og varieret, så man hænger ved fra side et.

  • excitedreading