De danske bogbloggere er vilde med Gidsel

Clare Mackintosh’ nye thriller Gidsel udkommer i dag, og vi har samlet et lille uddrag af de første fantastiske anmeldelser her!

★★★★★★

Bogbanden

”Jeg vil anbefale den her bog til alle, der elsker lidt spænding. Til alle der er vilde med bøger, som spiser dig levende og først spytter dig ud igen, når historien er slut. Til alle som gerne vil læse en vanvittigt god bog med et flydende sprog, et syret plot og en vild slutning … Det her er uden tvivl en af de bedste bøger, som jeg har læst i 2021! Jeg er blown away og vil helt ærligt bare læse mere. Clare Mackintosh har overgået sig selv med en bog i særklasse! Gidsel er ikke som nogen anden bog lige i øjeblikket.”

★★★★★★

Louises litteratur og livsstil

”Gidsel er fra start en bog, som fanger sin læser, og som skaber tvivl om, hvad næste skridt på rejsen er … Clare Mackintosh er dronningen af små twist undervejs, hvilket hun i denne bog igen mestrer til fulde. Der er ikke et tidspunkt undervejs, hvor jeg føler mig sikker på, hvad der kommer til at ske. Bogen er velskrevet, overraskende og helt utrolig nervepirrende … Jeg kan på alle måder anbefale denne bog. Den er spændende, uforudsigelig, uhyggelig og særdeles godt fortalt. Persongalleriet er troværdigt og realistisk, og så er jeg simpelthen så vild med Clare Mackintosh’ skrivestil, og de drejninger romanen tager undervejs.”

★★★★★

Krimiormen

”Gidsel er smækfyldt med spænding, overraskelser og dramatik hele vejen igennem. Se, det er sådan en rigtig page-turner skal være. Gidsel er ikke mit første bekendtskab med Mackintosh og bliver bestemt heller ikke det sidste. Jeg synes kun at hendes forfatterskab bliver bedre og bedre for hver gang, jeg får en af hendes bøger i hånden. Der er egentlig kun én ting at sige til Gidsel helt kort ’WOW’. Gidsel tager godt fat i aktuelle emner, som vi alle mindes om hver dag i medierne eller i vores egen verden. Gidsel giver i tilgift rigtig godt stof til at tage fat i vores egne vaner, så vi får inspiration til at lave de små ændringer i hverdagen, som vil gavne os alle og vore efterkommere … Gidsel burde bestemt blive en klassiker indenfor thriller-genren og får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en bog i topklasse.”

 

Læs hele anmeldelsen her

 

Bogvægten

“Clare Mackintosh kan noget særligt. Måske skyldes det, at hun ikke har berøringsangst … At Mackintoshs flykaprere og deres krav er helt med på beatet i forhold til vores verdensorden og nuværende problemer, kan ikke undre. At hun tilsyneladende også kan gengive stemningen i et kapret fly overbevisende er en fed præstation, som man kun kan nyde. Men først og fremmest er karakterne taget ud af hverdagen, og plottet er gennemtænkt og en lille smule ondt.”

 

læs hele anmeldelsen her