Birgitte Baadegaard

Birgitte Baadegaard (1967) er uddannet cand.merc. og havde i den første del af sit arbejdsliv et traditionelt karriereforløb: fra marketingassistent til projektchef til marketingchef. Så satte et par syge børn en stopper for det lineære forløb. 
 
I årene siden da har hun arbejdet som selvstændig karrierecoach for kvinder, har skrevet flere bøger om kvinder (og mænd) i liv og ledelse – og holder løbende foredrag og workshops for kvinder i ledelse – kvinder i arbejde – kvinder i personlig vækst. En solo rejse til Peru i 2016 ændrede hendes forhold til sig selv og verden fuldkommen og gav indsigter, hun siden har indarbejdet i alt, hvad hun laver – bl.a. en kvindecirkel.
 
Hun er aktiv debattør og går op i kvinders stilling i verden og samfundet, ligesom hun har startet FB-gruppen og hashtagget #fromGreedtoNeed med målet at skabe opmærksomhed om, at vi kan leve vores liv og drive kloden på en anden måde end den, vi gør nu.
 
Hun tror på, at ligeværd mellem mænd og kvinder først opnås den dag, deres uundværlige og nødvendige forskelle anerkendes og bruges – bl.a. maskuline og feminine styrker. I øjeblikket er hun i gang med Jung-uddannelsen på Jung Instituttet. Desuden er hun certificeret NLP Master, Executive Coach og Kvindelig Meningsdanner.
ManiFEST for kvinder udkom 11. april 2019