ANJA BALLEGAARD

Anja Ballegaard har en lang karriere inden for kommunikation i modebranchen, hvor hun sideløbende har uddannet sig til Biopat og Naturopath ibm. I dag følger hun sin store passion om en naturlig livsstil på familiens økologiske mikrolandbrug, Thorslykke.

Her driver hun sin klinik, hvor hun rådgiver til vejen mod et liv i balance og sundhed indefra ved hjælp af kost-, vitamin- og urteterapi. Det er vigtigt for Anja at finde frem til og behandle årsagen frem for symptomer, da dette efter hendes mening giver det bedste, langvarige resultat.

Det er også på Thorslykke at hun afholder sine workshops, hvor man bl.a. får urter mellem hænderne, og lære hvordan de bruges. Det er med stor forkærlighed til urterne, at hun har gjort dem til en del af sin hverdag og specialiseret sig i brugen af disse. Følger du med på Anjas Instagram bliver du inviteret ind i et univers med urtemagi, hvor Anja dyrker, høster og forvandler urterne til blandt andet eliksirer og sirupper.

Hun kalder sig selv for en moderne heks, da hun bruger den ældgamle urtevidenskab og adapterer den til hverdagen. Da ikke alle hekse rejser på kost, vil du i Anjas univers også støde på guld, glimmer, vinyl og motorcykler.

Urtelykke udkom 19 juni 2019