Stinemaria Mollie Jensen

Stinemaria Mollie Jensen har arbejdet som coach og mentor i seks år og har erfaring som socialbehandler og ungevejleder. Hun er derudover uddannet life-coach hos Mindjuice i Danmark og certificeret skygge-coach hos Debbie Ford ved Ford Institute i USA. På denne baggrund har hun coachet mennesker fra både Tyskland, USA, Norge, Italien, England og primært Danmark.

Stinemarias fokus som coach er på sensitive mennesker, hvor hun særligt rådgiver sensitive mødre gennem foredrag, personlige samtaler og i grupper. Derudover har hun tidligere skrevet bøgerne Fra hjerne til hjerte om nærvær i familien, Elsk din skilsmisse – elsk dig selv og Sensitiv?

Stinemaria er selv sensitiv og har i forbindelse med materialet til Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til bogens brede forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre. Bogen byder på personlige beretninger, gode råd og værktøjer til hverdagen, såvel som indsigter i viften af måder at være sensitiv på.