Camilla Bruun

Camilla Bruun (1974) er klinisk psykolog med praksis i København. Hun er uddannet fra Københavns Universitet og har desuden en række terapeutuddannelser bag sig. Hun har studeret både vesterlandsk psykologi og Østens filosofi og har mange års erfaring med at bruge mindfulness som redskab i terapi.

Camilla er optaget af det paradoks, at følelser er så vigtige for vores trivsel og alligevel kan være så svære at tale om rundt om middagsbordet. Hun skriver om, hvordan vi navigerer i følelseslivet og helbreder følelsesmæssig smerte med mindfulness og medfølelse. Hun formidler viden om, hvordan vi mennesker kan klare os og finde indre ro, når livet er barskt.

Camilla har arbejdet i et behandlingscenter for flygtninge og torturoverlevere i København ud fra en mindfulnessorienteret tilgang. Hun har arbejdet på forskellige rådgivninger, blandt andet på en rådgivning for selvmordstruede. Hun arbejder i dag i sin praksis med et bredt udsnit af problematikker. Hun har klienter med blandet andet lavt selvværd, kriser, stress, depression, angst, afhængighed, spiseforstyrrelser, parforholdsproblemer og særlig sensitivitet.

Camilla har gennem en årrække haft et fokus på personlighedstrækket ”særlig sensitivitet” og administrerer en populær facebookside om emnet:   https://www.facebook.com/sensitiv.hsp/