NYHED!

I NÅR DET ER SLUT oplever to mennesker et af livets største dilemmaer, og hvordan deres tilværelse med et ændrer sig. En gribende fortælling om kærlighed og forælderskab.

Læs mere

Fantastisk modtagelse

"Jeg læste bogen med tilbageholdt åndedræt på en enkelt dag og ville ønske, den havde været dobbelt så lang. Den får min allervarmeste anbefaling. Læs den!" Bogblogger - Tanja Tybring

Læs mere

Fortsættelsen til Tatovøren fra Auschwitz

En hjerteskærende fortælling om Cilka og hendes erindringer fortalt af Heather Morris.

Læs mere

PLANNER 20/21

Snart udkommer vores populære PLANNER i en dateret version. Samme format, men halvt så tyk! Lige til at have med i tasken på vej til jobbet, studiet eller rejsen

Læs mere

Skønlitteratur

Faglitteratur

Forside

Velkommen til Forlaget ARONSEN

Kvalitet og bredde kan være svære at forene. Det forsøger vi at gøre med hver eneste bog. Vi udgiver både udenlandske og danske bøger af nye talenter og bestsellerforfattere.

Inden for skønlitteratur er vi især glade for krimi-, spændings-, romantik- og feel good-genren. Alle vores romaner rører ved sindet, hjernen og hjertet – en god historie skal vække følelser! Inden for vores faglitteratur finder du et bredt udvalg med fokus på blandt andet børn, familie, sundhed og helse.

Vi udgiver litteratur, der har et langt liv, og udkommer i flere udgaver og oplag. Bøger skal skrives af mennesker, men også læses af mennesker.

logo - forfatterfoto_kommer_snart

Forlaget ARONSEN