Efterfølgeren til Tatovøren fra Auschwitz UDKOMMER 2020

En gribende fortælling om Cilka og hendes erindringer fortalt af Heather Morris

Giv dit barn mere ro og selvtillid!

RO - Mindfulness for børn og unge giver dig en teoretisk introduktion til mindfulness og 75 øvelser, der er nemme at gå til.

Læs mere

Tjugga som økocertificeret papbog

En dejlig tællebog fyldt med naturelementer og skønne illustrationer, som du kan gå på opdagelse i sammen med dit barn.

Læs mere

Fantastisk modtagelse

"Jeg læste bogen med tilbageholdt åndedræt på en enkelt dag og ville ønske, den havde været dobbelt så lang. Den får min allervarmeste anbefaling. Læs den!" Bogblogger - Tanja Tybring

Læs mere

Urtebogen alle taler om!

URTELYKKE er en samling af 30 lægeplanter med flotte illustrationer, beskrivelser og opskrifter. En personlig og informationsrig bog til dig, som gerne vil invitere naturen indenfor.

Læs mere

Skønlitteratur

Faglitteratur

Forside

Velkommen til Forlaget ARONSEN

Kvalitet og bredde kan være svære at forene. Det forsøger vi at gøre med hver eneste bog. Vi udgiver både udenlandske og danske bøger af nye talenter og bestsellerforfattere.

Inden for skønlitteratur er vi især glade for krimi-, spændings-, romantik- og feel good-genren. Alle vores romaner rører ved sindet, hjernen og hjertet – en god historie skal vække følelser! Inden for vores faglitteratur finder du et bredt udvalg med fokus på blandt andet børn, familie, sundhed og helse.

Vi udgiver litteratur, der har et langt liv, og udkommer i flere udgaver og oplag. Bøger skal skrives af mennesker, men også læses af mennesker.

logo - forfatterfoto_kommer_snart

Forlaget ARONSEN